O NÁSPARTNEŘIFOTOGALERIEDOKUMENTYKONTAKTY

Hledat

Airsoftové aktivity

Další aktivitou našeho sdružení je pravidelný provoz celoročního airsoftového kroužku Ten se během posledních několika měsíců stal velmi oblíbený. Akce tvoříme vlastní i se účastníme airsoftových akcí jiných sdružení či spolků.

Za velmi kladného přístupu města Chrudim a vedení kynologického klubu Chrudim, jsme mohli hrát na bývalé bikrosové trati nad plochou dráhou. Další velmi zajímavá lokalita nám byla zpřístupněná v lesích obce Stolany a tréninkové ploše dobrovolných hasičů v Medlešicích. Všem, kteří nám při jednání o možnosti hry v daných prostorech byli vstřícní, patří velké díky. 

P1020691        P1010791

Mezi nejčastější účastníky našich her patří děti ve věku 13-15. Samozřejmě si s námi přišli zahrát i výrazně starší – tatínkové, ale i mladší. Nejmladšímu účastníkovi bylo 8 let. Také se postupem času začínali o účast zajímat i hráči v kategorii 20 -30 let, kteří hledají sportovně a zábavně strávené odpoledne.


Dále jsme svou činnost prezentovali na dětském dnu ve Stolanech, v Chrudimi v Letním kině a v Prachovicích.
Na těchto místech jsme vytvořili ukázku zbraní a střelnici. Jak statickou tak pro praktickou střelbu. Naše aktivity mají i velmi kladný ohlas od organizátorů dětských dnů.

Vstupné se neplatí - akce je zcela zdarma.

Bližší informace a termíny konání na 
www.airsoftkrouzekchrudim.wz.cz

pardubicky-kraj-logo-00o-1200x675-cropped logo-chrudim radampak-logo-800x445Logo-MSMT
(c)2011 - Občanské sdružení ALTUS
Foto použito © Godfer / Fotky & Foto
Web vytvořil Lukáš Rolínek - NETOVKY.info Systém běží na CMS Joomla 1.5